İSTANBUL / BEYKOZ - Celal Aras Anadolu Lisesi

Celal Aras Anadolu Lisesi

Rüzgarlıbahçe Mah. Ağlayan Gelin Sok. No 6 Beykoz / İstanbul
Vizyon
Her güzel işi en mükemmel şekilde yapmaya odaklanmış, özgür düşünen, sağduyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, güzel ahlaklı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Türkiye´nin geleceği için; günün teknolojisini kullanarak bilgilerini becerileriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üreten, takım çalışmasına yatkın, girişimci, üretken, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilicinde ve insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmek için varız.
8:30 --- 15:35
İNGİLİZCE - 2. YABANCI DİL ALMANCA
Ulaşım
KADIKÖY´DEN 14M, 15BK; ÜSKÜDAR´DAN 15ŞN, 15M, MECİDİYEKÖY´DEN 121A, 121B NUMARALI İETT ARAÇLARIYLA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.. AYRICA; ÜMRANİYE, BEŞİKTAŞ VE TAKSİM DEN İETT ARAÇLARI DA GELMEKTEDİR..
SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Beykoz İlçesi Kavacık semtinin merkezindedir. Avrupa yakasına geçmeden önce Fatih Sultan Mehmet köprüsüne girmeden TEM otobanından Beykoz yan yoluna girdikten sonra 500 metre içeride döner kavşaktaki plazaların hemen yanındadır.
3 KM
Kontenjan Bilgileri
YEREL YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALINDIĞINDAN YILLARA GÖRE FARKLILIK GÖSTERMEKTEDİR.
YEREL YERLEŞTİRME İLE ÖĞRENCİ ALINMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler
OKUL (KIZ VE ERKEK) VOLEYBOL TAKIMI, (KIZ VE ERKEK) BASKETBOL TAKIMI OLUŞTURULARAK ÇALIŞMALAR BAŞLANMIŞTIR. OKULUMUZUN TAKIM VEYA FERDİ SPOR OLARAK BAŞARILARI WEB SAYFAMIZIN HABERLER VE DUYURULAR BÖLÜMÜNDE SÜRELİ OLARAK (YAYIN TARİHİNDEN 6 AY SONRA YAYINDAN KALKACAK ŞEKİLDE) YAYINLANMAKTADIR.